tisdag 18 maj 2010

Ny dag och nya tag.. Idag ska jag försöka att inte tänka på alla tråkiga saker. Jag ska försöka göra dagen till en bra dag. När jag läser mina inlägg nu så blir jag gråhårig. Fy tusan vad trist och grått.

Det är tisdag morgon och jag tänker baka en chokladtårta. Till den så kommer jag ha vispgrädde och hallon. Jag ska äta kyckling till lunch och chokladtårta till efterrätt, det blir mumma.
Sedan ska jag nog försöka ta mig till gymmet också. Tänkte sola =D. Nej, det blir ingen träning idag pga min värk i magen och i huvudet. Men lite färg kan man väl i alla fall få tycker jag. Det är ju dags att börja använda sommarkläder och det är alltid lika trist varje år när det är dags och man inser att man är som ett spöke. Så hit med lite färg på kroppen.

Ska nog ta mig en promenad in till stan också. Tänkte titta på kläder och skor. När lönen kommer så blir det lite shopping (efter alla tråkiga räkningar är betalda). När man har pengar så hittar man nästan aldrig det man vill ha och när man inte har pengar då hittar man allt. Vist är det typiskt? Så idag kommer jag nog att hitta en massa saker som jag vill ha =)..

Men först baka chokladtårtan =)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar