söndag 5 april 2009

Söndagen den 5/4-09..
Massa nytt har hänt så jag har inte skrivit på ett litet tag.
Nytt jobb, nya direktiv, rensning bland vänner, prioriteringar, kärlek, pausat facebook, gått ur gammla dating sidor jag inte ens kommer ihåg att jag varit med i *oooops*, laddar inför framtiden, planerar och försöker att stötta min dotter i hennes gymnasieval (hon har kommit in på frisörlinjen i Borås och nu väntar vi på fler svar från fler skolor =D), funderar på mitt nästa steg och laddar inför det...


Måndagen den 6/4-09..
Jobba 08.00. Efter jobbet ska det ordnas med det ekonomiska mellan mig och frugan och sedan prata lite med henne om mina planer, förbereda packning. Jag vet att vissa tycker att jag isolerar mig just nu men jag mår väldigt bra av detta för jag är på jakt efter mina mål i livet. Struktur, lugn & ro, balans och medvetenhet är vad som krävs! För tillfället så har jag en massa att se fram emot och jag vill inte att något ska stå i min väg så att jag faller ur min egen bana. Jag vet vart jag vill!!!

Så med dessa ord vänner & familj, JAG HAR INTE GLÖMT ER ; )!!!

Nu ska jag lyssna på Syster Ysters låt som på henne och nu även på mig satt sig på hjärnan, tack syrran =D!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar