tisdag 30 juni 2009

I´m back =D...

Nu va det dags att börja "printa" ner det där som snurrar runt i huvudet på mig igen. Det har kliat i fingrarna på mig ett bra tag nu. Tyvärr så har man varit internet lös =(. Men nu är jag ny laddad med ytterligare tankar och skvaller =)!

Tänk vad beroende man blir av internet när man väl börjat använda det.. Jag har ju känt mig i stort sett handikappad. Helt galet sjukt.. Man har frågor och svaren finner vi i datorn. Bekvämt och man slipper t o m att vara social också *skrattar*. Internet har blivit en modern länk till att umgås på ett alldeles sjukt sätt tycker jag..

Men tusan så bra att ha då man söker information om diverse saker & ting. Som te x skvaller om vad "vännerna" gjort under helgen =D..


Bara att skrolla in på bl a finest.se, nattstad.se, gbg.vip, för att inte tala om facebook som idag är en direkt länk in i ditt hem och privata liv = S.. Där skriver man ju verkligen allt, relations status, vad vi gör, vad vi ska göra, vad vi känner, vilka vänner vi har osv osv..
Ibland får man nog stanna upp och kika på vilken signal man skickar ut, definitivt vilka signaler man vill skicka ut. Människan dömer oftast innan fakta är lagd..

Facebook = en direkt länk för människans nyfikenhet!


Hur som helst, I Love Internet och alla skvaller sidor ;)!!!

Ironic I Know..

1 kommentar:

  1. I din spalt ovanför står det:
    Jag är min egna label vad du ser är vad du får!!

    Sann ur en viss perspektiv men djupare hos en annan o den andra vill ge dig o alla andra som läser din blogg sin version av dig,,,

    Sanna Soriano är stor del av nåt hon ej ser men som vi känner,,Hon har familj kärlek passion mål styrka och sina vänner,,Hon har en god mening hos andra när allting annat vänder,,En lugnhet och leende man alltid får när hon anländer,,Att tänka på Sanna är som att resa genom tid till olika vackra länder,,Kvittar vad i världen som ondskan till mig sänder mitt kämpande ger mig hopp att nån natt få återigen värma henne´s frusna händer,,Label är nåt som är märkt med ett värde men du är ovärderlig för att du är stor del av livsglädjens mentor,,Glöm inte gumman du är min glada tanke bakom många mörka nätter.....//Till min Drottning din Soldat

    SvaraRadera