måndag 3 maj 2010

Ta tag i min kropp och träningen del 748392701 ;)..

Jag är så trött på mig själv idag! I helgen insåg jag hur illa det är med min garderob. Jag har gått upp ca. 10 cm i omkrets kring höfterna och flera cm runt låren, midjan, mina överarmar och över ryggen vilket gör att det är totalt omöjligt att gå i större delen av min garderob. Åtminstone så sitter det inte bra. Detta gillar jag inte alls!

Min karaktär är ju så där när det gäller träning och mat nu för tiden och detta visar sig tydligt idag. Jag mår skit av den här ringen som lagt sig runt omkring mig. Bort bort bort! Men samtidigt så vill jag vara sund och inte bli en pinne. En kvinna ska ha kurvor tycker jag!

Nu har jag sagt det 1000 gånger tror jag att jag ska komma igång och komma i form till sommaren. Jag måste byta metod och sätt att tänka på.

Hjälp någon...!!! Hur ska jag få in träningen i mitt liv igen, få tillbaka motivationen och lusten? Jag saknar bra matvanor och träningen!!!

Det får börjas med en promenad i det fina vädret med älsklingen idag! Hmmm, sju timmar kvar tills han kommer hem från jobbet. Mycket kan ändras innan dess. Får börja med att träna viljan och karaktären under tiden. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar