onsdag 7 april 2010

Lite tankar..

Det gör mig förbannad när man vaknar och inser att dagen kommer att genomsyras av andras ruttna humör och tankar!!!

Det gör mig ledsen när man kämpar och andra inte ser hur svårt det är. Man kan inte begära att andra ska förstå 100%. Men kan man inte få begära att när tårar och klara och tydliga ord som byggs upp till meningar uttalas, så är det så som man känner och upplever det? Kan man inte bara få accepteras?

Varför ska man jämnföras med andra?
Andra är inte som jag. Andra har inte min bakgrund och mina känslor. Känslor är individuellt och kan inte jämnföras. Två likadana situationer kan drabba två olika individer helt olika. Varför finns det sådan brist på empati hos människor idag?

Nu ska jag försöka skaka av mig min besvikelse och se till att dagen blir bra istället!
En ledsen Sanna är ingen rolig Sanna, en rolig Sanna är en bra Sanna, en bra Sanna gör det bästa av situationen ;)... Ibland måste man övervinna sig själv och tänka om!

2 kommentarer:

 1. Jag älskar den glada Sanna, jag vet att jag inte alltid är bra eller förstår, men jag försöker, du e mitt allt. Puss din Tim...

  SvaraRadera
 2. Heeeej Sanna söt! =)

  Tack för din jättesöööta kommentar i min blogg =)
  Känns jättekul att du följer mig/oss och min blogg :)
  Angående SOLO repotaget så har jag tackat ja :) Dock är det inget repotage om mig och min musik utan det är ett repotage om 6 tjejer med olika kroppar som alla väger lika mycket hahahahha :P Det blir säkert kul!

  Kraaaam

  SvaraRadera