onsdag 28 april 2010

Dagens i-landsproblem!

Jag sitter fortfarande med min 5 år gamla IBM laptop som måste ha sladd för att kunna få internet. Börjar bli riktigt trött på den här sladden kan jag säga!

Som att det inte räcker med att min laptop pajat och jag får sitta med den här stenålders varianten så har min i-phone börjat krångla nu också. För ett tag sedan började bildskärmen att få små sträck i sig som nu har utökats till många och långa sträck, den hänger sig då och då och nu står det att sim-kort ej är aktiverat (eller nåt sådant). Så nu kan jag inte använda min telefon häller utan har fått plocka fram en gammal Sony Ericsson Walkman.
Nu är jag riktigt het, NOT! Kommer att ha telefonen på ljudlös med vibrator och jag kommer undvika att svara in public..

Det är bara att ta sig ner till telia butiken och lämna in telefonen och hoppas att det är garanti även på denna luren som varit inne en gång tidigare och då blivit utbytt till en helt ny telefon. Om det inte är garanti på utbytestelefonen så kommer jag att bli galen och väldigt sur! För jag har ingen lust att sitta med en Walkman efter att ha börjat älska min i-phone. Jag vägrar!

VARFÖR MÅSTE ALLA DYRA SAKER GÅ SÖNDER SAMTIDIGT???

Nej, in i duschen och göra iordning mig. Ut i solen fort som tusan så att jag får annat att tänka på. Jag har liksom nog med saker att ta tag i så lite illa valt av min telefon att balla ur just nu idag! Hur kan man bli så förtjust i en telefon? Jag bara älskar den, och alla små saker jag kan använda den till. Nu kommer jag ju inte kunna spela mitt Solitaire heller som jag gör nästan varje kväll för att stressa ner =(..

Tillsvidarelösningar och substitut:
1. Ta fram virkningen och börja virka dukar som jag aldrig kommer att använda =D...
2. Lösa korsord
3. Äta godis
4. Snurra håret runt fingret och se fundersam ut..
5. Börja prata med min man är ju också ett alternativ =)

JAG ÄLSKAR MIN I-PHONE,

JAG VILL INTE HA EN WALKMAN.... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar