tisdag 3 februari 2009

Har inte skrivit på ett tag. Känt mig så deppig och grå. Och det är ju inte riktigt jag. Så ja, jag har dragit mig för att skriva på ett tag. Men idag fick jag lusten tillbaka. Känns skönt, sanslöst skönt faktiskt =)!


Det har hänt mycket på dessa veckor. 6:e jan gjorde min pojkvän slut, jag åkte till min familj för att få tänka, kom tillbaka den 9:e och flyttade ut från min kille och in till en vän som jag inte riktigt sett att jag faktiskt hade, Pernilla =).. Fredagen den 9:e jan -09 kommer vara en dag som jag kommer att minnas länge, länge. När tåget rullade in på perången i Göteborg 11.51 så stod två av mina vänner, Tina & Rika och väntade på mig. Jag är så tacksam och glad att jag hade dem vid min sida när jag skulle hem och packa den dagen, att jag inte behövde flytta ut ensam. Det va så jobbigt att stå där i hemmet som jag delat med mannen som jag såg min framtid tillsammans med och se hur del efter del av mig försvann ur lägenheten och "hans" liv. Men tack vare Tina & Rika så fick jag faktiskt ett par roliga skratt iaf den dagen =). Tina är "lös det bara, lös det", lite bortskämd men med ett hjärta av guld och Rika är "trasiga & knasiga", tjejen som skulle kunna tappa bort sig själv i en 1:a på 20 kvm men även hon med ett hjärta av guld, tillsammans är de ett makalöst "par" som kan få mig att skratta från själ och hjärta. Tack underbara "lilla syster"Tina och Rika för ALLT!!!


Vem e då Pernilla? Jo tjejen som jag träffade vintern -06 i Götet. Jag va på besök hemma i Sverige och skulle ner till Ferdinand och säga hej till Amanda även detta en fantastisk tjej som jag är glad att kunna säga är min vän =). Nere på Ferdinand så blev det drinkar och jag träffade även Rika (skaaandal *skrattar*). Stod mest och hängde i baren då Pernilla dök upp från ingenstans. Vi började prata lite och det visade sig att Amanda och Pernilla kände varandra. Den kvällen lånade jag henne mitt öra och hon fick en plats i mitt hjärta idag lånar hon mig sitt öra och hon har fått en ännu större plats i mitt hjärta =). Pernilla denna underbara kvinna som jag önskar allt gott i livet! Jag utser mig härmed till hennes kumpan i sökandet efter kärleken & lyckan *skrattar*!!!


TACK PERNILLA FÖR ATT DU ÖPPNAT DINA DÖRRAR FÖR MIG, FÖR ATT DU SER MIG FÖR VEM JAG ÄR, ATT DU RESPEKTERAR MIG OCH MINA ÅSIKTER, ATT DU STÖTTAR MIG NÄR JAG KÄNNER MIG SVAG... TACK FÖR ATT DU ÄR EN FIN VÄN!!!

1 kommentar:

  1. Sluta nu.. Ja börjar ju lipa och har precis sminkat mig.. hehe Skickar ett bättre svar bättre när ja samlat upp mina tankar och måsten =)

    Lööööv you

    SvaraRadera