tisdag 26 januari 2010

Produkter som jag Älskar...

Äntligen så har jag hittat produkter som jag bara avgudar och älskar. I nästan 15 år så har jag letat och provat den ena efter den andra hudvårdsprodukten utan att finna den som passar mig. Nu efter att 2 års användande så vet jag vad som passar mig =).

I ett tidigare jobb så kom jag i kontakt med en hel del produkter och fick chansen att prova dem. Perfekt för mig för dem är inte så billiga så vanligtvis hade jag inte gett dessa dyra produkter en chans. Jag tillhör en av dem som inte alls tycker om att lägga en förmögenhet på smink och hud- & hårvårdsprodukter. Är alldeles för snål för det.

Nu är jag illa tvungen för jag har äntligen hittat det som fungerar för min hy =)!


Dr Brandt
- en helt underbar produkt för alla hudtyper.
Finns bland annat för dem som har torr - fet hy, acne besvär och framför allt för oss som börjar komma upp i den lite mognare åldern ; ).
(Räkna dock med att plånboken tunnas ut en aning.
Och tro mig, när man börjat använda produkten så bygger man lätt på med ögonkrämen,
peeling krämen osv och sedan är man fast).

HÅKANSSON
- en naturlig hudvårdsserie som gör det den lovar. The Remover är en absolut favorit. Den tar bort ditt smink utan att det kladdar runt och svider i ögonen. Den kostar strax över 200 kr men det är den värd för den tar verkligen bort ditt smink och den är väldigt dryg =).

http://www.hakanssonskin.com/
Aqua Di Parma

- älskar älskar älskar! Vad mer kan jag säga, jag älskar allt dem har!!! Testa dersa Blue Mediterranio serie som är en unisex serie och passar både tjej & kille. Arancia di Capri är en favorit hemma just nu.

http://www.acquadiparma.it/en/home.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar