lördag 21 mars 2009

Släng Er i väggen för här kommer familjen "HottenTott".. ; )

Lördag kl:11.48, sitter och har ätit mina 60 g havregrynsgröt som frugan lärt mig =).. Men fy vad jag börjar bli trött på dessa gryn, usch, fy och blääää, trött, trött, trött *skrattar*.
Jag har aldrig varit mycket för enkelspårighet. Det tråkar ut mig.. ; )

Jippiiiii, ska kanske träffa lilla syster Carro nästa vecka =). Hon bor 40 mil bort och vi ses eller hörs inte så ofta, typ aldrig, så en lunch med henne skulle vara trevligt!

Vill samla ihop syskonskaran och ta en resa bort till solen! Bara umgås och må gott, skratta åt alla hyss man haft för sig och allt som faktiskt varit bra när vi vuxit upp..

Desto äldre jag blivit så inser jag att det inte BARA är jag som har en "knasig" familj. Vi är utspridda i hela landet, dispyter, tjafs och tjat kommer om vartannat.. Och nästan alla vänner och bekanta som jag pratar med säger samma sak om sina familjer. Det finns alltid något som man tycker e knas i sin egen familj. När jag var yngre så tänkte jag alltid att jag måste blivit förväxlad på BB eller något sådant *skrattar*. Tyckte att min familj va helt "bananas" =).

Idag måste jag säga, mmm jo, jag tycker fortfarande att familjen e "knas", men jag älskar dem och när det väl gäller så finns dem där. Finns så mycket som jag är glad över när det gäller familjen, så mycket jag har att tacka dem för! Samtidigt finns det en massa som jag önskar att dem förstod och som jag hade hoppats att dem inte gjort. Även om vi är familj av samma blod så har vi alla formats till egna individer med en massa olika åsikter. Och ibland krockar dessa och det blir turbulens som bara den. För det är ju så att det är dem som står närmast som man visar sina ärligaste sidor till utan att vara rädd för att bli "dumpad".

Det är inte för intet som man säger att "blod är tjockare än vatten". Ligger någonting i det där. För om det inte hade gjort det så hade nog ingen i familjen pratat med varandra idag *skrattar*.. Ja, herregud vilka resor vi haft genom åren!

Dynastin, Falcon Crest, Days Of Our Lifes, Glamour och Vita Lögner, säger bara SLÄNG ER I VÄGGEN för här kommer familjen Hult/Blomgren/Soriano *hahahahaha*!!!

2 kommentarer:

  1. blod är tjockare än silikon också...=) haha.. vet inte vart den kom ifrån men... jag brukar ju säga spontana saker så nu får jag skriva istället... kram från maria knas

    SvaraRadera
  2. Hej Sanna! Åh TACK snälla söta rara!! Ska dit strax! Det kommer nog gå bra och bli kul! =)

    KRAM Sandra

    SvaraRadera