torsdag 12 mars 2009

Tror du på vad stjärnorna säger om Dig?
Jag har alltid varit skeptisk till allt som handlar om horoskop, stjärntecken, spådom och övernaturliga fenomen. Skummade igenom lite olika stjärntecken och började läsa mitt. Inte långt ifrån sanningen får jag erkänna. Det finns en röd tråd och det mesta stämmer. Stjärntecknets beskrivning gav en rätt så bra bild av mig "skytten" men det finns fortfarande en massa mer att lägga till...


Susanna -
är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung och i sin tur går tillbaks till ett hebreiskt namn som betyder "lilja".

1975.12.11 - Skytten

Goda egenskaper:

Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker.

I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig.

Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.

Mindre goda egenskaper:

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram.

Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.


Så tänker du:

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.

Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.


Yrken du passar inom:

Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.

Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan.

Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.


Kärlek och vänskap:

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.

Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.


Färger, siffror m.m.:

Färger: Skyttens astrologiska färger är gult och djuprött.
Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 4.
Växter/blommor: Mimosa
Stenar: smaragd


Element:

Skyttens element är eld.

Eld kännetecknas av energi, passion och vägledning.
Det är också ett allvarsamt element som man bör vara aktsam med. Eld tillhör kanske den mest revolutionära upptäckten som människan gjorde en gång i tiden.
Elementet är varmt och hjälpsamt, men också farligt och äventyrligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar